Beoordelingen van Yama Sushi Bar Barneveld

Recente recensies

5.0
Inge
9 juni 2024

Heerlijk gegeten! Handig ook dat je hier pizza en sushi tegelijk kunt bestellen dus zo voor ieder wat wils.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
26 mei 2024

Heerlijke pizza en sushi. Keurig op tijd afgeleverd en de pizza goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
19 mei 2024

Heerlijke verse sushi en op tijd geleverd met een glimlach!

Michael coert
5 mei 2024

Zo als altijd weer heerlijk gegeten tot de volgende keer

Harmen postma
1 mei 2024

Smaakte heerlijk Keurig op tijd En royaal 👍

Inge
28 april 2024

Gisteren box 3 (etc.) besteld maar deze was niet zoals wij gewend zijn. De maki's waren veel te dik waardoor de rolletjes open waren, de nigiri's waren ook heel dik gerold, veel te veel rijst en de nigiri tonijn smaakte nergens maar en de California roll smaakte naar zeep. Echt niet lekker. Dit hebben wij niet eerder zo gehad en we zullen deze box ook niet snel weer bestellen. Misschien kwam het door de drukte van Koningsdag? Wel jammer van het eten. De gyoza en loempia's waren wel lekker.

Reactie van Yama Sushi Bar

Jammer dat u deze ervaring hebt , het kan wel zijn dat het door de drukte , echter is dat geen excuus als klant hebt recht op top kwaliteit dat garanderen wij altijd de smaak van de tonijn kan ik niet helpen wij kopen de beste en duurste soort tonijn en zalm die er is , ik bied u de zelfde bestelling kosteloos en hoop dat op deze manier u tegemoet zij gekomen. Mvg Aiman

Liliia
25 april 2024
Jacqueline Aarsen
22 april 2024

Wat een vriendelijke mensen!!! Ik kon geen keuze maken in de sausjes bij de poke bowl dus kreeg ze allemaal. We hebben genoten 😋

De Rooij
14 april 2024

Alles was top. En erg vers. Heerlijk

Inge
6 april 2024

Het eten was smaakvol en keurig op tijd bezorgd.

Saskia Koot
3 april 2024

Prima service. Goede kwaliteit.

LDS
25 maart 2024

Er wordt een extra pizza of schotel beloofd als je boven de 25 euro besteld. Deze hebben we niet gekregen…..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yama Sushi Bar

Spijtig dat u geen pizza hebt gehad daar had u recht op , mogelijk heb ik dat over het hoofd gezien dat dat de bestelling via onze web site was besteld. Ik bied u korting van 50% korting bij u eerst volgende bestelling . Mvg Aiman 0684755361

N
23 maart 2024

Makkelijk online bestellen, goed telefonisch bereikbaar en heel aardig en behulpzaam aan de telefoon en bij de bezorgen. Altijd iets extra’s erbij.

Tobias
5 maart 2024

Heerlijke sushi en geweldige service en dat voor een heel zacht prijsje.

Inge
4 maart 2024

Wij bestellen hier heel vaak maar de vis smaakte dit keer wat waterig en de sashimi tonijn waren 4 dunne plakjes ipv 2 dikkere zoals we gewend zijn. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CK
3 maart 2024

Altijd heel positief over, aardige bezorgers elke x, eten is goed. Alleen de vandaag; echt heel karige hoeveelheid wasabi erbij gehad, een mini zakje, normaal een goed potje vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jm
23 februari 2024

Pizza hawai was koud en bodem zat weinig smaak aan, sushi box smaakte wel goed

Brink
11 februari 2024

Eten was goed! Alleen was bijna anderhalf uur later dan afgesproken

Sahra
4 februari 2024
Inge
28 januari 2024

Wederom heerlijk verse sushi en keurig op tijd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nilgün
22 januari 2024
Renate
20 januari 2024

Altijd vriendelijk, krijgen altijd wat extra's, snel bezorgd, lekker eten

Angelique
18 januari 2024
Anna
14 januari 2024
Pieter
14 januari 2024

Heerlijke sushi, lekker pizza. Bestelling was super, precies op tijd bij het afhalen. Was onze eerste bestelling, gaan er zeker meer volgen.

Rob
13 januari 2024

Het was heel jammer dat de warme gerechten niet warm maar lauw was.De smaak was wel prima

De Rooij
6 januari 2024
Evano
4 januari 2024

Top service. En het smaakt echt goed.

Janet
3 januari 2024

Het is heerlijke sushi, zoals aangeboden. Niet alles vol gesmeerd met mayo! Bezorging altijd op tijd en netjes. Altijd wat extra’s erbij wat het leuk maakt!

Aartje
1 januari 2024

We hebben op nieuwjaarsdag een grote bestelling geplaatst en toch was het snel geleverd. Helaas niet helemaal compleet (ik denk door drukte). De ontbrekende pizza en sushi hebben ze netjes nageleverd met wat extra's ter compensatie. Netjes en snel opgelost. Wij zouden nog een keer bestellen.

Natascha
26 december 2023

Fijn dat we sushi en pizza tegelijk kunnen bestellen en dan ook nog een gratis pizza krijgen. Bezorging is ook goed en heel vriendelijk!

Lekker en snel bezorgd 🔥🔥🔥
24 december 2023
Jolinde
20 december 2023

Alles was super! Heerlijk eten! Super aardige en toffe eigenaar.

Caroline de Ridder
20 december 2023

Gegarandeerd heerlijke sushi, klantvriendelijkheid en super fijne service. Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willigenburg
20 december 2023

- bezorging kwam later dan aangegeven tijdstip. Hiervoor werd wel de excuses aangeboden. - naast onze bestelling kregen we extra's. Zoals baklava - sla + 1 extra pizza. Wel een lief gebaar natuurlijk! Alleen de pizza was al lauw. Sushi smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
12 december 2023
Bryan van de Kraats
5 december 2023

Heerlijke sushi en lekkere extra's! Zal zeker vaker bestellen. Bestelling was iets later dan gepland, maar er was netjes contact opgenomen. Goed werk.

Lucienne Druijff
3 december 2023

Lekker eten en keurig gebeld dat het iets later werd. Ook een extra pizza gehad !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
21 november 2023
Ines
16 november 2023

Op tijd bezorgd in buiten gebied. Heerlijk gegeten, en heel leuk/lekker nog wat extraatjes erbij.

Esmée
16 november 2023

Snel bezorgd en heerlijke sushi

Inge
15 oktober 2023

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda van manen
15 oktober 2023

Zoals altijd Heerlijke sushi, we kregen een heerlijke salade erbij die heb ik nog nooit zo lekker gehad diverse groente en heerlijk vers. En dan als toetje ook nog baklava gekregen. Topservice zeker een aanrader.

Marielle
5 oktober 2023
Corné
4 oktober 2023
Husayn
3 oktober 2023

Heel erg verrast met al het lekkers wat ik naast mijn bestelling kreeg. De sushi was lekker! Volgende keer weer ;)

Michael de Wit
25 september 2023

Heerlijke en diverse maaltijden en supervriendelijke medewerkers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
23 september 2023

Lekkere sushi en dochterlief eet hier wel haar hele pizza op. Ook altijd wat extra’s bij bestelling en hele vrolijke bezorgers!

Ellen Zwart
18 september 2023

Erg lekkere pokebowl gegeten. Nog wat extra’s erbij gehad! Was super!

Colin
13 september 2023

Erg lekker eten, goede bezorging en onwijs vriendelijk. Hart voor de zaak en erg klantgericht!

Reactie van Yama Sushi Bar

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, dat doen wij graag en nog erg bedankt voor het tanken dankzij u heb ik de bestelling op tijd kunnen bezorgen en waren nog twee tevreden klanten dankzij u vriendelijk actie . U hoort nog van mij. Aiman Abdelrahman

Greta
13 september 2023

Lekkere sushi,vriendelijke mensen,goede bezorging

Ine
13 september 2023

Heerlijke sushi, kregen er een pizza als kadootje bij, met nog wat extra attenties. Erg vriendelijk contact. Heel tevreden

Jorald van Werven
10 september 2023

Beleg was voldoende. Lam was lekker. Pizza bodem was flauw van smaak. We hebben de pizza’s ook niet opgegeten. We misten zout in de bodem en wat te weinig olijfolie. Wat ik denk is beter 1 ding goed doen. Sushi of pizza. Twee dingen is niet te combineren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mona
10 september 2023

Zeer vriendelijk en sociale mensen!

Esmée
10 september 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Chantal Jansen
2 september 2023

Heerlijke sushi, vriendelijke mensen en goede service.

Thea bouw
22 augustus 2023

Het was heeeerlijk en wat leuk dat je wat extra.s krijgt nee prima ga zo door

Rianka
20 augustus 2023

Super service! We waren wat vergeten toe te voegen aan de bestelling maar dit was geen probleem bij yama! We kregen zelfs nog een gratis schotel (naast de pizza) en m’n man heeft hier heerlijk van gegeten.

Van den brink
9 augustus 2023

Al voor de 4e x hier gehaald en wat is het heerlijk! Gisteravond voor de 1e keer me ouders sushi laten proeven! En ze vonden het heerlijk! En een heerlijk pizza gratis! ze belde zelf op welke pizza we graag wilde! Wij blijven hier bestellen! Echt aan te raden!

Huigenbos
3 augustus 2023

Ontzettend smaakvolle en verse sushi gekregen. We kregen zelfs gratis pizza naar keuze! ook deze was heel erg lekker. Kortom, aanrader!

De Rooij
1 augustus 2023

Alles goed geregeld. Allemaal heel vriendelijk. En heerlijk gegeten.

Michael
31 juli 2023

Erg lekkere pizza's en sushi!

PJ
31 juli 2023

Heerlijk van smaak, de pizza hebben was ook prima, we komen een keertje terug!

Channah De Graaf
30 juli 2023

Super goede service, en heerlijk vers en warm eten! Klantvriendelijk. Dikke aanrader!!

Marielle
29 juli 2023

Lekker en netjes op tijd bezorgd. En we kregen als extraatje een pizza bij👌🏻

Kleijer
18 juli 2023

Hele vriendelijke mensen, lekker eten! Elke keer krijgen we wat extras! Op tijd afgeleverd!

Jarno
11 juli 2023

Super fijn dat de pizza's bij ons thuis gesneden werden.

fam b
10 juli 2023

heerlijk, online besteld en stond keurig op tijd klaar.

Vd brink
9 juli 2023
Salim
8 juli 2023
Jeanet
3 juli 2023

Overheerlijke zalm box besteld en kreeg gratis een schotel met rijst en 5 soorten vlees erbij...super lekker.

Melissa
1 juli 2023

Goede communicatie en erg klantvriendelijk het was heerlijk!

Inge
23 juni 2023

Wij hebben al heel vaak besteld en tot nu toe altijd heerlijk verse sushi en tijdige en correcte bezorging. Aanrader!

Druijff
19 juni 2023

Super lekker eten, aardige mensen. Heel erg leuk dat we een pizza en een mixed grill er zomaar bij krijgen, maar het is gewoon teveel. Het is zonde om het eten dan weg te gooien omdat we het niet op kunnen.

Zahra
18 juni 2023

Zeer lekker

Ilse
5 juni 2023

Bezorging was snel en vriendelijk. Pokebowls waren prima en smaakt goed, vond het wel veel rijst vergeleken de toppings. Gratis vlees schotel smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Savielle
3 juni 2023

Bezorging was wat aan de late kant maar dit gaven ze ook telefonisch door dus erg netjes Eten is lekker en voldoende.

Anja
28 mei 2023

Alles wat we besteld hadden was heerlijk . Op tijd geleverd , en warm

Groeneveld
27 mei 2023
Kleijer
21 mei 2023

Lekker gegeten & super leuk dat we er gratis pizza's bij kregen. Bestelling was er op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max Pattiata
19 mei 2023

Het eten was heerlijk!

M. Poel
14 mei 2023

Lekker eten, fijn dat het bezorgd kan worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WvL
12 mei 2023

Het was heerlijk! Nette bezorging, helemaal top!

Frans Beukhof
5 mei 2023

Lekker eten, communiceert duidelijk, ook wanneer bezorging later wordt dan afgesproken. Echte aanrader qua sushi in regio Barneveld

Patty
4 mei 2023

Al meerder keren besteld, Heerlijk eten. Zowel de sushi als de pizza waren ontzettend lekker! Als extra verassing ook nog eens eens lieve bezorger! Zeker een aanrader!

André
2 mei 2023

Vriendelijke bezorgers en top kwaliteit voor een mooie prijs!! Zeker een aanrader!

Van den brink
30 april 2023

Echt heerlijk eten! Optijd bezorgt! Perfect!!! En 2 gratis pizza’s er bij gekregen!

Jorienke
30 april 2023

We hebben heerlijk gegeten ! Maar het meest waardevolle aan YAMA zijn de eigenaren die met passie hun werk doen. Keep going!

Britt
27 april 2023

Wij bestellen altijd onze sushi hier! Ze hebben ook hele lekkere pizzas

Q.
25 april 2023

Bestelling is mooi op tijd bezorgd en de sushi was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
25 april 2023

Ontzettend lekker en kregen gratis pizza erbij die ook ontzettend lekker was!

Noa
24 april 2023

Heerlijke Sushi en ook nog eens een gratis pizza erbij! Wij hebben genoten :-)

Britt roest
22 april 2023

Ik bestel altijd mijn sushi hier! Super lekker en fijne service!

Terry van den Hudding
16 april 2023

Bezorger kwam aan met de smoes dat die het niet kon vinden. Voorgaande bezorgers hadden hier geen probleem mee. Eten was daardoor koud en ook niet lekker meer. Is in het verleden beter geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaw su Aye
10 april 2023

Heel lekker sushi.

Tamara
4 april 2023

Snel geleverd, heerlijk eten

Lina
3 april 2023
Marielle
2 april 2023
Robert
29 maart 2023
Johan
29 maart 2023

Snelle bezorging en heerlijke sushi!