Avaliações de Yama Sushi Bar Barneveld

Avaliações recentes

5.0
Brink
11 fevereiro 2024

Eten was goed! Alleen was bijna anderhalf uur later dan afgesproken

Sahra
4 fevereiro 2024
Inge
28 janeiro 2024

Wederom heerlijk verse sushi en keurig op tijd gebracht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nilgün
22 janeiro 2024
Renate
20 janeiro 2024

Altijd vriendelijk, krijgen altijd wat extra's, snel bezorgd, lekker eten

Angelique
18 janeiro 2024
Anna
14 janeiro 2024
Pieter
14 janeiro 2024

Heerlijke sushi, lekker pizza. Bestelling was super, precies op tijd bij het afhalen. Was onze eerste bestelling, gaan er zeker meer volgen.

Rob
13 janeiro 2024

Het was heel jammer dat de warme gerechten niet warm maar lauw was.De smaak was wel prima

De Rooij
6 janeiro 2024
Evano
4 janeiro 2024

Top service. En het smaakt echt goed.

Janet
3 janeiro 2024

Het is heerlijke sushi, zoals aangeboden. Niet alles vol gesmeerd met mayo! Bezorging altijd op tijd en netjes. Altijd wat extra’s erbij wat het leuk maakt!

Aartje
1 janeiro 2024

We hebben op nieuwjaarsdag een grote bestelling geplaatst en toch was het snel geleverd. Helaas niet helemaal compleet (ik denk door drukte). De ontbrekende pizza en sushi hebben ze netjes nageleverd met wat extra's ter compensatie. Netjes en snel opgelost. Wij zouden nog een keer bestellen.

Natascha
26 dezembro 2023

Fijn dat we sushi en pizza tegelijk kunnen bestellen en dan ook nog een gratis pizza krijgen. Bezorging is ook goed en heel vriendelijk!

Lekker en snel bezorgd 🔥🔥🔥
24 dezembro 2023
Jolinde
20 dezembro 2023

Alles was super! Heerlijk eten! Super aardige en toffe eigenaar.

Caroline de Ridder
20 dezembro 2023

Gegarandeerd heerlijke sushi, klantvriendelijkheid en super fijne service. Echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willigenburg
20 dezembro 2023

- bezorging kwam later dan aangegeven tijdstip. Hiervoor werd wel de excuses aangeboden. - naast onze bestelling kregen we extra's. Zoals baklava - sla + 1 extra pizza. Wel een lief gebaar natuurlijk! Alleen de pizza was al lauw. Sushi smaakte heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
12 dezembro 2023
Bryan van de Kraats
5 dezembro 2023

Heerlijke sushi en lekkere extra's! Zal zeker vaker bestellen. Bestelling was iets later dan gepland, maar er was netjes contact opgenomen. Goed werk.

Lucienne Druijff
3 dezembro 2023

Lekker eten en keurig gebeld dat het iets later werd. Ook een extra pizza gehad !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T
21 novembro 2023
Ines
16 novembro 2023

Op tijd bezorgd in buiten gebied. Heerlijk gegeten, en heel leuk/lekker nog wat extraatjes erbij.

Esmée
16 novembro 2023

Snel bezorgd en heerlijke sushi

Inge
15 outubro 2023

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda van manen
15 outubro 2023

Zoals altijd Heerlijke sushi, we kregen een heerlijke salade erbij die heb ik nog nooit zo lekker gehad diverse groente en heerlijk vers. En dan als toetje ook nog baklava gekregen. Topservice zeker een aanrader.

Marielle
5 outubro 2023
Corné
4 outubro 2023
Husayn
3 outubro 2023

Heel erg verrast met al het lekkers wat ik naast mijn bestelling kreeg. De sushi was lekker! Volgende keer weer ;)

Michael de Wit
25 setembro 2023

Heerlijke en diverse maaltijden en supervriendelijke medewerkers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natascha
23 setembro 2023

Lekkere sushi en dochterlief eet hier wel haar hele pizza op. Ook altijd wat extra’s bij bestelling en hele vrolijke bezorgers!

Ellen Zwart
18 setembro 2023

Erg lekkere pokebowl gegeten. Nog wat extra’s erbij gehad! Was super!

Colin
13 setembro 2023

Erg lekker eten, goede bezorging en onwijs vriendelijk. Hart voor de zaak en erg klantgericht!

Reacção a Yama Sushi Bar

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, dat doen wij graag en nog erg bedankt voor het tanken dankzij u heb ik de bestelling op tijd kunnen bezorgen en waren nog twee tevreden klanten dankzij u vriendelijk actie . U hoort nog van mij. Aiman Abdelrahman

Greta
13 setembro 2023

Lekkere sushi,vriendelijke mensen,goede bezorging

Ine
13 setembro 2023

Heerlijke sushi, kregen er een pizza als kadootje bij, met nog wat extra attenties. Erg vriendelijk contact. Heel tevreden

Jorald van Werven
10 setembro 2023

Beleg was voldoende. Lam was lekker. Pizza bodem was flauw van smaak. We hebben de pizza’s ook niet opgegeten. We misten zout in de bodem en wat te weinig olijfolie. Wat ik denk is beter 1 ding goed doen. Sushi of pizza. Twee dingen is niet te combineren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mona
10 setembro 2023

Zeer vriendelijk en sociale mensen!

Esmée
10 setembro 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

Chantal Jansen
2 setembro 2023

Heerlijke sushi, vriendelijke mensen en goede service.

Thea bouw
22 agosto 2023

Het was heeeerlijk en wat leuk dat je wat extra.s krijgt nee prima ga zo door

Rianka
20 agosto 2023

Super service! We waren wat vergeten toe te voegen aan de bestelling maar dit was geen probleem bij yama! We kregen zelfs nog een gratis schotel (naast de pizza) en m’n man heeft hier heerlijk van gegeten.

Van den brink
9 agosto 2023

Al voor de 4e x hier gehaald en wat is het heerlijk! Gisteravond voor de 1e keer me ouders sushi laten proeven! En ze vonden het heerlijk! En een heerlijk pizza gratis! ze belde zelf op welke pizza we graag wilde! Wij blijven hier bestellen! Echt aan te raden!

Huigenbos
3 agosto 2023

Ontzettend smaakvolle en verse sushi gekregen. We kregen zelfs gratis pizza naar keuze! ook deze was heel erg lekker. Kortom, aanrader!

De Rooij
1 agosto 2023

Alles goed geregeld. Allemaal heel vriendelijk. En heerlijk gegeten.

Michael
31 julho 2023

Erg lekkere pizza's en sushi!

PJ
31 julho 2023

Heerlijk van smaak, de pizza hebben was ook prima, we komen een keertje terug!

Channah De Graaf
30 julho 2023

Super goede service, en heerlijk vers en warm eten! Klantvriendelijk. Dikke aanrader!!

Marielle
29 julho 2023

Lekker en netjes op tijd bezorgd. En we kregen als extraatje een pizza bij👌🏻

Kleijer
18 julho 2023

Hele vriendelijke mensen, lekker eten! Elke keer krijgen we wat extras! Op tijd afgeleverd!

Jarno
11 julho 2023

Super fijn dat de pizza's bij ons thuis gesneden werden.

fam b
10 julho 2023

heerlijk, online besteld en stond keurig op tijd klaar.

Vd brink
9 julho 2023
Salim
8 julho 2023
Jeanet
3 julho 2023

Overheerlijke zalm box besteld en kreeg gratis een schotel met rijst en 5 soorten vlees erbij...super lekker.

Melissa
1 julho 2023

Goede communicatie en erg klantvriendelijk het was heerlijk!

Inge
23 junho 2023

Wij hebben al heel vaak besteld en tot nu toe altijd heerlijk verse sushi en tijdige en correcte bezorging. Aanrader!

Druijff
19 junho 2023

Super lekker eten, aardige mensen. Heel erg leuk dat we een pizza en een mixed grill er zomaar bij krijgen, maar het is gewoon teveel. Het is zonde om het eten dan weg te gooien omdat we het niet op kunnen.

Zahra
18 junho 2023

Zeer lekker

Ilse
5 junho 2023

Bezorging was snel en vriendelijk. Pokebowls waren prima en smaakt goed, vond het wel veel rijst vergeleken de toppings. Gratis vlees schotel smaakte goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Savielle
3 junho 2023

Bezorging was wat aan de late kant maar dit gaven ze ook telefonisch door dus erg netjes Eten is lekker en voldoende.

Anja
28 maio 2023

Alles wat we besteld hadden was heerlijk . Op tijd geleverd , en warm

Groeneveld
27 maio 2023
Kleijer
21 maio 2023

Lekker gegeten & super leuk dat we er gratis pizza's bij kregen. Bestelling was er op afgesproken tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max Pattiata
19 maio 2023

Het eten was heerlijk!

M. Poel
14 maio 2023

Lekker eten, fijn dat het bezorgd kan worden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

WvL
12 maio 2023

Het was heerlijk! Nette bezorging, helemaal top!

Frans Beukhof
5 maio 2023

Lekker eten, communiceert duidelijk, ook wanneer bezorging later wordt dan afgesproken. Echte aanrader qua sushi in regio Barneveld

Patty
4 maio 2023

Al meerder keren besteld, Heerlijk eten. Zowel de sushi als de pizza waren ontzettend lekker! Als extra verassing ook nog eens eens lieve bezorger! Zeker een aanrader!

André
2 maio 2023

Vriendelijke bezorgers en top kwaliteit voor een mooie prijs!! Zeker een aanrader!

Van den brink
30 abril 2023

Echt heerlijk eten! Optijd bezorgt! Perfect!!! En 2 gratis pizza’s er bij gekregen!

Jorienke
30 abril 2023

We hebben heerlijk gegeten ! Maar het meest waardevolle aan YAMA zijn de eigenaren die met passie hun werk doen. Keep going!

Britt
27 abril 2023

Wij bestellen altijd onze sushi hier! Ze hebben ook hele lekkere pizzas

Q.
25 abril 2023

Bestelling is mooi op tijd bezorgd en de sushi was super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrea
25 abril 2023

Ontzettend lekker en kregen gratis pizza erbij die ook ontzettend lekker was!

Noa
24 abril 2023

Heerlijke Sushi en ook nog eens een gratis pizza erbij! Wij hebben genoten :-)

Britt roest
22 abril 2023

Ik bestel altijd mijn sushi hier! Super lekker en fijne service!

Terry van den Hudding
16 abril 2023

Bezorger kwam aan met de smoes dat die het niet kon vinden. Voorgaande bezorgers hadden hier geen probleem mee. Eten was daardoor koud en ook niet lekker meer. Is in het verleden beter geweest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chaw su Aye
10 abril 2023

Heel lekker sushi.

Tamara
4 abril 2023

Snel geleverd, heerlijk eten

Lina
3 abril 2023
Marielle
2 abril 2023
Robert
29 março 2023
Johan
29 março 2023

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Lina
22 março 2023
Robert
20 março 2023

De bestelling kwam te laat aan. Ook was de rijst van de poke bowl veel te koud. vergeleken met wat we gewent zijn was het erg ondermaats.

Esmée
20 março 2023

Heerlijk gegeten, bezorging duurde wat langer maar het is ook de enige locatie in deze omgeving die open is op maandag middag, dus ze zullen het wel druk hebben gehad. Een hele vriendelijke bezorger, hij maakte nog excusses voor het lange wachten, maarja als ik haast had had ik ook gewoon een broodje kunnen maken toch! Haha. De smaak was er in iedergeval niet minder om.

Sandra
11 março 2023

Heerlijke sushi! we dachten dat we er wat weinig sojasaus bij hadden gekregen. Maar veel sojasaus was bij deze smaakvolle sushi niet nodig!

Milan
5 março 2023
Linda
26 fevereiro 2023

Gyoza besteld maar zat er niet bij. Gebeld en ze kwamen het snel bezorgen.

-
13 fevereiro 2023

Heerlijk zoals altijd

Blotenburg
6 fevereiro 2023
Jan
1 fevereiro 2023

Heerlijke sushi zoals altijd.

Aerd
8 janeiro 2023
Thamara
27 dezembro 2022

Super tevreden! Lekker gegeten en fijn op tijd bezorgd!

Brink
25 dezembro 2022

Altijd optijd bezorgen ze het eten! En echt heerlijke sushi

Patty van meerveld
24 dezembro 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd ;)

Bianca
21 novembro 2022

Goede service en lekker eten

Greta
17 novembro 2022
jacobine
16 novembro 2022

ik vond het lekkere sushi, alleen vond de medewerker niet zo vriendelijk, hij zat op zijn telefoon en mompelde maar wat, maar verder was het goede kwaliteit

Joke Schlimmer
14 novembro 2022